The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Hoe kan ik solliciteren?

Ben je er al over uit dat je wilt solliciteren voor het 38e bestuur van de Business Days Twente? Lees hier hoe je kunt solliciteren!

Op 30 maart zal de sollicitatieperiode open gaan en de deadline om je sollicitatie in te sturen is 18 april. Om te solliciteren stuur je een motivatiebrief en je CV naar info@businessdaystwente.nl. Hierin lezen we graag waarom je een bestuursjaar wilt doen bij de Business Days en wat je voorkeursfuncties zijn (minimaal 2) en waarom deze bij je passen. Na 18 april krijg je bericht of je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken zullen tussen 28 april en 4 mei plaats vinden, halverwege mei wordt dan het nieuwe bestuur bekend gemaakt!

Organiseer jij editie 2022 van de Business Days?

Voor het collegejaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders. Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en dingen leren die je niet in je studieboeken kan vinden? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een van de grootste carrière evenementen van Nederland? Dan is een bestuursjaar bij de Business Days Twente wellicht iets voor jou. Wil je meer over het bestuursjaar weten, bekijk dan onze bestuursinteressefolder.

Wat doet het bestuur?

Aan een evenement als de Business Days Twente gaat veel voorbereiding vooraf. Het bestuur van de Stichting Business Days Twente organiseert alle activiteiten die gedurende de Business Days Twente plaatsvinden. Van de Carrièrebeurs, de persoonlijke gesprekken en diners tot de informeel recruitment activiteiten. Er zijn in totaal zes hoofdfuncties:
- Voorzitter
- Penningmeester
- Functionaris Acquisitie
- Functionaris Logistiek
- Functionaris Public Relations
- Functionaris Publicaties

Interessemomenten

Ben je geïnteresseerd in het bestuur van de 38e editie van de Business Days Twente? Kom dan naar een van onze interessemomenten:

- Donderdag 10 december 2020 om 12.45u - 13.30u:
Eerste online interesse moment
- Donderdag 18 februari 2021 om 12.45u - 13.30u:
Tweede interesse moment
- Donderdag 11 maart 2021 om 12.45u - 13.30u:
Derde interesse moment
- Donderdag 18 maart 2021 om 17.00 - 18.00 u:
SU activisme markt
- Maandag 29 maart 2021 om 20.00u:
Interesseborrel

Tijdens de online borrel op maandag 29 maart kun je je laatste vragen stellen en de andere geïnteresseerden beter leren kennen. Het is diezelfde dag ook mogelijk om langs te komen op kantoor en te zien hoe onze werkplek eruit ziet. Je kunt dan direct het borrelpakketje voor die avond ophalen en anders zorgen we natuurlijk dat je die thuisbezorgd krijgt! Voor zowel de borrel als het langskomen op kantoor willen we je graag vragen om deze Google Forms vóór vrijdag 26 maart 12.00 uur. Klik hier voor de link naar de Microsoft Teams Meeting op 29 maart.

Als je een keer wilt meelopen met de functie(s) waar je in geïnteresseerd bent of andere vragen hebt, dan kun je ons altijd bellen (053 489 3898) of mailen (info@businessdaystwente.nl) om daar een moment voor in te plannen!