Organiseer jij editie 2023 van de Business Days?

Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en dingen leren die je niet in je studieboeken kan vinden? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van één van de grootste carrière evenementen van Nederland? Dan is een bestuursjaar bij de Business Days Twente wellicht iets voor jou. Voor het collegejaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders. Wil je meer over het bestuursjaar weten, stuur dan een mail naar info@businessdaystwente.nl of bekijk onze bestuursinteressefolder!

Wat doet het bestuur?

Aan een evenement als de Business Days Twente gaat veel voorbereiding vooraf. Het bestuur van de Stichting Business Days Twente organiseert alle activiteiten die gedurende de Business Days Twente plaatsvinden. Van de Carrièrebeurs, de persoonlijke gesprekken en diners tot de informeel recruitment activiteiten. Er zijn in totaal zes hoofdfuncties:
- Voorzitter
- Penningmeester
- Functionaris Acquisitie
- Functionaris Logistiek
- Functionaris Public Relations
- Functionaris Publicaties

Interessemomenten

Gedurende het jaar organiseren wij meerdere interessemomenten. De volgende momenten zullen we al jullie vragen beantwoorden en vertellen hoe het is om een jaar te besturen bij stichting Business Days Twente.

14 december 2021 - Interesselunch 1
17 februari 2022 - Interesselunch 2
17 maart 2022 - Interesselunch 3
11 april 2022 - Interesseborrel

Vul deze forms in als je op 11 april bij de laatste interesse borrel wilt zijn: forms.gle

Op 5 april 2022 zullen de sollicitaties opengaan. Vanaf dan kun je een mail en sturen naar info@businessdaystwente.nl met daarin je CV en een motivatiebrief. Hierin lezen we graag waarom je een bestuursjaar wilt doen bij Business Days, wat je voorkeursfuncties zijn (minimaal 2) en waarom deze bij je passen. De deadline voor de sollicitaties is op 17 april 2022.