Onze all-in partner:

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

90+ bedrijven
2500 studenten
45 activiteiten

The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Platform Online Carrièrebeurs
10 en 11 februari

De online Carrièrebeurs zal plaatsvinden op 10 en 11 februari van 10.00 tot 17.00 uur via een eigen platform. Op dit platform kun je met je eigen avatar rondlopen over de digitale beurs en stands van bedrijven bezoeken! Het videobellen gaat vervolgens via Microsoft Teams, dus zorg dat je hier de desktop app van hebt geïnstalleerd, dat je camera werkt en dat je oordopjes hebt. Om toegang te krijgen tot de beurs moet je eerst een account aanmaken voor het platform, dit staat los van het account op deze website. Na het aanmaken van een account ontvang je een mail met instructies om het platform in te komen. Op de dag(en) zelf hoef je dan dus alleen nog maar in te loggen! Voor vragen of meer informatie mail naar beurs@businessdaystwente.nl.

Klik hier om naar het platform te gaan!

Business Days Twente 2021

De Business Days Twente 2021 gaat bijna van start! Op 1 en 2 februari zal de Kick-Off naar jouw huis toe gebracht worden! Op 10 en 11 februari zal de online Carrièrebeurs plaatsvinden, waar ruim 90 bedrijven te vinden zijn. Ben jij dit jaar op zoek naar een stage, baan, afstudeeropdracht of wil jij je gewoon oriënteren op wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft? Op de Carrièrebeurs kan je dit allemaal vinden! Daarnaast kun je tussen 16 februari en 4 maart deelnemen in de Workshopweken en van 8 tot 26 maart in de Ambitieweken.

Bekijk hier het volledige programma!

Business Days verbindt!

Welkom op de website van Business Days Twente. Tijdens de Business Days aan de University of Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 90 bedrijven tijdens tal van verschillende activiteiten.

Waarom meedoen?

Bedrijvendagen wordt Business Days!

De Bedrijvendagen Twente verandert haar naam! Vanaf nu zal de stichting bekend staan als Business Days Twente.

Klik hier voor meer informatie!

Succesverhalen

De Business Days biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de activiteiten van de Business Days Twente.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@businessdaystwente.nl.