Onze all-in partner:

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

90+ bedrijven
2500 studenten
45 activiteiten

The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Organiseer jij editie 2022 van de Business Days Twente?

Voor het collegejaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders! Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en nu al een kijkje nemen in het bedrijfsleven? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een van de grootste carrière evenementen in Nederland? Dan is een bestuursjaar bij Business Days Twente wellicht iets voor jou!

Vanaf 30 maart kun je solliciteren voor één of meerdere functies. Dit kun je doen door je CV en een motivatiebrief naar info@businessdaystwente.nl te sturen.
De sollicitatiedeadline is 18 april.

Meer weten?

Business Days Twente 2021

De Business Days Twente 2021 gaat bijna van start! Op 1 en 2 februari zal de Kick-Off naar jouw huis toe gebracht worden! Op 10 en 11 februari zal de online Carrièrebeurs plaatsvinden, waar ruim 90 bedrijven te vinden zijn. Ben jij dit jaar op zoek naar een stage, baan, afstudeeropdracht of wil jij je gewoon oriënteren op wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft? Op de Carrièrebeurs kan je dit allemaal vinden! Daarnaast kun je tussen 16 februari en 4 maart deelnemen in de Workshopweken en van 8 tot 26 maart in de Ambitieweken.

Bekijk hier het volledige programma!

Business Days verbindt!

Welkom op de website van Business Days Twente. Tijdens de Business Days aan de University of Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 90 bedrijven tijdens tal van verschillende activiteiten.

Waarom meedoen?

Bedrijvendagen wordt Business Days!

De Bedrijvendagen Twente verandert haar naam! Vanaf nu zal de stichting bekend staan als Business Days Twente.

Klik hier voor meer informatie!

Succesverhalen

De Business Days biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de activiteiten van de Business Days Twente.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@businessdaystwente.nl.