Target

Science and technology

Bouwen aan carrières en bedrijven Target is de arbeidsbemiddelaar voor HBO- en WO-opgeleiden en samen bouwen we aan carrières. En dragen we bij aan succesvolle bedrijven. Met detachering, executive search en interim management zorgen we voor de perfecte match tussen talent en bedrijf. Welke organisaties we daarmee ondersteunen? Klanten die actief zijn in de sector industrie. Als branchespecialist focussen we ons bij Target vooral op bedrijven in de maakindustrie, machinebouw, procesindustrie en voedingsindustrie.

Meet us at the career fair
14, 15 February 2024

About Target

Bouwen aan carrières en bedrijven

Target is de arbeidsbemiddelaar voor HBO- en WO-opgeleiden en samen bouwen we aan carrières. En dragen we bij aan succesvolle bedrijven. Met detachering, executive search en interim management zorgen we voor de perfecte match tussen talent en bedrijf.

Welke organisaties we daarmee ondersteunen? Klanten die actief zijn in de sector industrie. Als branchespecialist focussen we ons bij Target vooral op bedrijven in de maakindustrie, machinebouw, procesindustrie en voedingsindustrie.