The roots of your career!
Studentaanmelding gesloten

Informatie omtrent COVID-19

De Business Days Twente zal dit jaar hybride plaats vinden! We werken er hard aan om zo veel mogelijk evenementen fysiek te laten plaats vinden, zo lang dit natuurlijk mogelijk is binnen de dan geldende maatregelen. Op basis van de dan geldende maatregelen bepalen we of het verantwoord is om de evenementen fysiek door te laten gaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er ten alle tijden een online alternatief zijn. De Business Days zal dus hoe dan ook door gaan!

Tijdens de Career Fair op 10 en 11 februari kunnen studenten en bedrijven online met elkaar in contact komen via een vernieuwend platform, waarbij gezorgd zal worden voor zo veel mogelijk interactie! Parallel aan de online Career Fair zal ook (indien mogelijk met de COVID-19 situatie) een fysieke beurs plaatsvinden.

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat de fysieke beurs zal plaats vinden in de Grolsch Veste! Op deze prachtige locatie is meer dan genoeg ruimte, waardoor de 1,5 meter afstand goed gewaarborgd kan worden. Ook is deze ruimte al goedgekeurd op de veiligheid door de Gemeente, Veiligheidsregio en Universiteit. De veiligheid van onze deelnemers en bezoekers staat altijd voorop. De hybride beurs geeft zowel bedrijven als studenten de keuze om online of fysiek deel te nemen, maar beide is ook mogelijk. Zo kun je zo veel mogelijk halen uit deze dagen!