Onze key partners

Nedap VDL Group

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

150+ bedrijven
2000 studenten
45 activiteiten

Studentinschrijving is geopend!

De studenteninschrijving is open! Je kan je aanmelden voor een cv-workshop, activiteiten in de Workshop- en de Ambitieweken. Wil je graag zien welke activiteiten er zijn en welke bedrijven meedoen? Kijk dan verder op onze website.

Schrijf je in!

Business Days verbindt!

Welkom op de website van Business Days Twente. Tijdens de Business Days Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.000 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven tijdens tal van verschillende activiteiten die op of in de buurt van de University of Twente plaatsvinden.

Waarom meedoen?

Business Days Twente 2022

De Business Days Twente 2022 gaat bijna van start! Op 14 en 15 februari zal de Kick-Off plaatsvinden op de campus. Op 28 februari zal de Lunchlezing plaatsvinden. Op 2 en 3 maart zal de Carrièrebeurs plaatsvinden, waar ruim 150 bedrijven te vinden zijn. Ben jij dit jaar op zoek naar een stage, baan, afstudeeropdracht of wil jij je gewoon oriënteren op wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft? Op de Carrièrebeurs kan je dit allemaal vinden! Daarnaast kun je tussen 7 maart en 18 maart deelnemen in de Workshopweken en tussen 21 maart en 8 april in de Ambitieweken.

Bekijk hier het volledige programma!

Succesverhalen

De Business Days biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de activiteiten van de Business Days Twente.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@businessdaystwente.nl.