The roots of your career!
Student registration closed

Hosted activities

Language preferences

 • Dutch-speaking

Interested in

 • CE
 • We zijn een familiebedrijf met gevarieerde activiteiten. Je kunt in ons een gerenommeerde dijkenbouwer zien. Maar ook een specialist in rioleringstechnieken. We ontwerpen en bouwen complete waterzuiveringsinstallaties. En we hebben óók vestigingen waar we organisch slib omtoveren tot meststof.

  Video

  Company overview

  GMB Waterkwaliteit & installaties realiseert complete renovatie en nieuwbouw projecten, van ontwerp en engineering tot en met realisatie, beheer en onderhoud. Denk hierbij aan drinkwater, afvalwaterzuiveringen, gemalen en pers- en transportleidingen.

  GMB Waterveiligheid & constructies heeft een belangrijke rol bij waterveiligheidsprojecten in heel Nederland. We realiseren integrale waterkeringen (dijken, kades, zeeweringen) inclusief de constructies in de dijklichamen en bijbehorende kunstwerken.

  GMB Haven & industrie is een vertrouwd gezicht in het Rotterdams havengebied - en ver daarbuiten. Zo hebben we bijvoorbeeld honderden hectaren aan zwaarbelaste terreinen gerealiseerd. Maar ook robuuste betonconstructies, gigantische loodsen én de vele fundaties van windmolenparken.
  Branche Construction
  Number of employees 500
  Number of countries 1
  Number of offices 4
  What does the company has to offer? Bachelor assignment, Graduation assignment, Internship, Job

  Contact